Te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy speciális étkezési igényeid miatt egy baráti vagy üzleti ebéd vagy vacsora során nem találtad meg a számodra megfelelő fogást? A 2018 októberében megnyílt 36 Bisztró azt tűzte ki céljául, hogy egészséges és természetes alapanyagokból friss és elképesztően finom ételeket készítsen, egyszerre kínáljon kompromisszummentes és pénztárcabarát megoldásokat az ételallergiával vagy érzékenységgel élő és egészségtudatos vendégei számára, s így legyen egy olyan budapesti étterem, ahol senkinek nem kell úgy éreznie, hogy egy egészségügyi probléma, diéta vagy akár csak személyes elvei miatt „kilóg“ a társaságból. Az étlap megálmodója Mattheisen Mária, táplálkozási szakértő és Magyarország első juice terapeutája, aki hisz benne, az ínycsiklandó ételkínálattal pedig be is bizonyítja, hogy az egészséges összetevők nem válogatnak: a „nem mentes“ igényű vendégeknek is mennyei ízélvezeteket tartogatnak a Mária által megalkotott receptek, melyeket az étterem séfjei, Horváth Ferenc és Lólé Márió emeltek éttermi színvonalúvá. A kínálat „kiegyensúlyozott ételei“ a főbb összetevők, köztük a szénhidrát vagy a fehérje bevitelét ideális egyensúlyban tartják, ezen kívül mellőzik az tejtermékeket, a glutént, a szóját, a főzőolajat, a kukoricát, a cukrot és természetesen a tartósítószereket is. Akik pedig napközben mégis a  hagyományos fogásokból álló ebéd mellett tennék le a voksukat, választhatják napi business menüt is, amely […] The post Mennyei ízek az egészségtudatosság mellett appeared first on Life magazin.

Mennyei ízek az egészségtudatosság mellett

 
Te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy speciális étkezési igényeid miatt egy baráti vagy üzleti ebéd vagy vacsora során nem találtad meg a számodra megfelelő fogást? A 2018 októberében megnyílt 36 Bisztró azt tűzte ki céljául, hogy egészséges és természetes alapanyagokból friss és elképesztően finom ételeket készítsen, egyszerre kínáljon kompromisszummentes és pénztárcabarát megoldásokat az ételallergiával vagy érzékenységgel élő és egészségtudatos vendégei számára, s így legyen egy olyan budapesti étterem, ahol senkinek nem kell úgy éreznie, hogy egy egészségügyi probléma, diéta vagy akár csak személyes elvei miatt „kilóg“ a társaságból. Az étlap megálmodója Mattheisen Mária, táplálkozási szakértő és Magyarország első juice terapeutája, aki hisz benne, az ínycsiklandó ételkínálattal pedig be is bizonyítja, hogy az egészséges összetevők nem válogatnak: a „nem mentes“ igényű vendégeknek is mennyei ízélvezeteket tartogatnak a Mária által megalkotott receptek, melyeket az étterem séfjei, Horváth Ferenc és Lólé Márió emeltek éttermi színvonalúvá. A kínálat „kiegyensúlyozott ételei“ a főbb összetevők, köztük a szénhidrát vagy a fehérje bevitelét ideális egyensúlyban tartják, ezen kívül mellőzik az tejtermékeket, a glutént, a szóját, a főzőolajat, a kukoricát, a cukrot és természetesen a tartósítószereket is. Akik pedig napközben mégis a  hagyományos fogásokból álló ebéd mellett tennék le a voksukat, választhatják napi business menüt is, amely […] The post Mennyei ízek az egészségtudatosság mellett appeared first on Life magazin.




Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk