Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Egészség

Le a kilókkal és a Narancsbőrrel!

Lassan, de biztosan itt van a fürdőruha szezon. Ekkortájt kezdjük egyre jobban kényelmetlenül érezni magunkat a bőrünkben a télen felszedett kilók miatt.

Noiteazo.hu - Egészség2012-04-08 17:05

Sarka Kata és Gombos Edina ismét menyasszonyként tündökölt

Eladósorba került Bálizs Anett és Iszak Eszti: a lányok káprázatos esküvői ruhakölteményekben vonultak kifutóra egy nemes cél érdekében. A Gyöngyszem Jótékonysági Gálán azonban nemcsak a szőke szépségek élhették át a különleges pillanatot, Csisztu Zsuzsa és Gombos Edina férjeikkel, Sarka Kata pedig kislányával, Noémivel idézte fel élete egyik legszebb napját.

Noiteazo.hu - Egészség2012-04-08 17:00

Tűszúrás nélküli ránctalanítás

A nők már évezredek óta a szebbnél szebb külsőre törekszenek. A tökéletes kinézetért sportolunk, egészségesen táplálkozunk, vitaminokat szedünk és olykor szakemberek segítségét kérjük, azonban az arcbőr szépségéért kell talán a legjobban megszenvednünk. Sokan azonnal plasztikai sebészhez rohannak, botoxkezelést kérnek vagy bizonytalan kimenetelű házi praktikákat alkalmazva próbálják megakadályozni a ráncok kialakulását. De miért szenvednek a nők tűszúrásoktól vagy más fájdalmas kezelésektől?

Noiteazo.hu - Egészség2012-04-08 16:55

Andalúz Gourmet és Borfesztivál a Gellértben

Exkluzív gasztronómiai kalandra invitáljuk a spanyol konyha és bor kedvelőit, akiknek képzeletében Granada, Ronda, Malaga, Córdoba és Sevilla neve hallatán a csodás táj mellett serrano és iberico sonkával, házi pástétomokkal, chorizoval, tapasokkal, tengeri halételekkel, sajtokkal, zöld és fekete olíva bogyókkal, extra szűz olíva olajokkal, mézzel, borral, brandyvel és sherryvel telt asztalok jelennek meg.

Noiteazo.hu - Egészség2012-04-08 16:50

Vásárlás, pénzügyi tranzakciók és munkakeresés a neten

A világ internetezőinek hattizede a világhálón gyűjti össze az információkat a vásárolni kívánt termékekről, csaknem fele meg is veszi a weben. A világháló használóinak hattizede a banki ügyeit is itt intézi, s négytizednyien munkát is online módon keresnek.

Noiteazo.hu - Egészség2012-04-08 16:45

Mi a stevia? (sztívia)

Az édesítőkben egy a közös: mindegyik édes. Amiben viszont különböznek, hogy mindegyik másként édes. Hasonlítsuk össze a nádcukor és a méz ízét, vagy a juharszirupot a fruktózzal (gyümölcscukorral).

Noiteazo.hu - Egészség2012-04-08 16:40

A gyémántok a lányok legjobb barátai

Egy hazai kutatás felmérte, hogy a magyar lányok mit szeretnének ajándékba kapni. Kiderült, hogy a csokoládénál még a konyhai robotgépnek is jobban örülnek, de leginkább ékszerekre vágynak.

Noiteazo.hu - Egészség2012-04-03 17:30

Scholl® Hydra-Gel™ Vegyes Vízhólyagtapasz

Mi is az a vízhólyag? A vízhólyag, a bőr két rétege között kialakult repedés, amit a bőrnek egy másik felülettel, például lábbelivel történő súrlódása és dörzsölődése okozhat. Ilyenkor egy buborék jelenik meg a bőrön, mely folyadékkal telített. Ez a test védekezése a sérülés enyhítésére.

Noiteazo.hu - Egészség2012-04-03 17:30
1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következõ »     »


Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk