Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Egészség

 

Ideális párosok a számmisztika szerint

Lehetséges, hogy két ember azonnal egymásba szeret? Csak azok szkeptikusak, akikkel ez még nem történt meg. Az, aki már átélt ilyesmit, megtapasztalta, érzi, de lehet, hogy nem érti…

NLcafe.hu - Egészség2014-04-18 13:35
 

Reinkarnációs horoszkóp

Az indiai asztrológia a temperamentumra és az előző életekbe vetett hitre épül. Azt vallja, hogy minden embernek több előző élete volt, és a lélek az újjászületésekkel gyűjti a tapasztalatokat.

NLcafe.hu - Egészség2014-04-18 13:05
 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Húsvéti szerelem vár rád

A húsvéti hosszú hétvége szerelmes pillanatokat, különleges élményeket tartogat a számunkra. A csillagok most hedonistává tesznek bennünket, és azt javallják, hogy élvezzük az élet fizikai örömeit. A jó ételek, a jó beszélgetések, a mozgás mellett az összebújások és a kuncogások ideje jön el ezen a hétvégén. Asztrológusunk, R. Kövér Balázs jegyenként ismerteti a hétvége várható szerelmi hatásait.

NLcafe.hu - Egészség2014-04-18 09:25
 

„Az életem tényleg az, amivé a gondolataim teszik”

Érdemes egy próbát tenni és tulajdon gondolataink nyomába eredni: az életünk ugyanis tényleg olyan, amilyenné gondolataink által tesszük. Szerelmi tanácsadónk, Sarkadi Kriszta története is ezt bizonyítja.

NLcafe.hu - Egészség2014-04-16 23:30
 

"Az életem tényleg az, amivé a gondolataim teszik"

Érdemes egy próbát tenni és tulajdon gondolataink nyomába eredni: az életünk ugyanis tényleg olyan, amilyenné gondolataink által tesszük. Szerelmi tanácsadónk, Sarkadi Kriszta története is ezt bizonyítja.

NLcafe.hu - Egészség2014-04-16 20:10
 

Plútó a Bak jegyében

Vajon mit jelenthet nekünk ez az átlépés? Milyen változásokat hozhat az életünkben, közérzetünkben?

NLcafe.hu - Egészség2014-04-16 15:25
 

A valóság meglátásának hete

Ezen a héten teljes holdfogyatkozás lesz, amely nálunk nem lesz látható, de ettől függetlenül hatásait érzékelteti majd. Ez a hét arra jó, hogy végre kihúzzuk a fejünket a homokból, és életünk minden területén észrevegyük a valóságot. R. Kövér Balázs asztrológus ír nekünk erről hétindító asztrológiai cikkében.

NLcafe.hu - Egészség2014-04-15 08:20
 

A „szexguru” élete és tanítása

Osho a 20. század egyik legellentmondásosabb spirituális tanítója volt, aki a világ 96 országából volt kitiltva. Bölcsességeit több százezres példányban és számtalan nyelven olvashatják hívei szerte a világban. Meditációi méltán népszerűek, szexről szóló tanításai helytállóak – csak nem egy spirituális tanító szájából…

NLcafe.hu - Egészség2014-04-14 20:10
1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következõ »     »


Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk