Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Egészség

 

Most alapozd meg a jövőd! – szeptemberi horoszkóp

A Jupiter és az Uránusz között létrejövő harmonikus fényszög a segítségünkre lesz abban, hogy jó döntéseket hozzunk, amelyekkel lerakhatjuk egy biztos és szép jövő alapjait.

NLcafe.hu - Egészség2014-09-01 07:00
 

Angyalszámok: így üzennek égi segítőink

Aki hisz az angyalokban, tudja, hogy égi kísérőink folyamatosan mellettünk vannak, vigyáznak ránk, sőt üzennek is nekünk – többek között számok segítségével. Ha még ne tudod, miért kapod például folyamatosan az 8-as számot, olvasd el Doreen Virtue gyűjtését az angyalszámokról!

NLcafe.hu - Egészség2014-08-30 18:30
 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Együttműködés és empátia segíti a kapcsolatokat

Egy párkapcsolat akkor működik jól, ha mindenki felelősséget vállal benne a másikért, és ha mindenki meg meri nyitni a szívét a másik számára. A hétvégén nő az együttműködési készségünk és az empátiánk, ezek pedig jót tesznek a kapcsolatainknak is. A hétvégi szerelmi horoszkópból megmutatjuk, hogyan javíthatjátok a kapcsolatotokat.

NLcafe.hu - Egészség2014-08-29 07:00
 

Számmisztika leleplez: ilyen könyvet olvasol!

A könyvek iránti érdeklődésedet is könnyen ki lehet következtetni a számmisztikai karakteredből. Miért jó ez? Ha ajándékot vásárolnál a szeretteidnek, nem árt, ha tudod, milyen témák érdeklik őket a leginkább.

NLcafe.hu - Egészség2014-08-28 21:25
 

A te gyermeked is beszélget az angyalokkal?

A nemrégiben megjelent Para-gyerekek című cikk közzététele után bloggerünk kapott néhány olyan olvasói levelet, melyekben édesanyák vallanak arról, hogy a gyermekük kapcsolatban van (vagy volt) a földöntúli világgal.

NLcafe.hu - Egészség2014-08-27 19:25
 

Iskolás horoszkóp: milyen kisdiákok az egyes jegyek szülöttei?

Kezdődik az iskola. Sok kisgyerek indul a suliba. Mindegyik más-más habitussal, stílussal, elvárással, fegyelmezési feladattal vág neki a szeptembernek. Kihívás megtalálni a szülőknek és a pedagógusoknak azt a módszert, aminek a segítségével a nebulókat kordában tarthatják. Az asztrológia ebben is hasznos útmutatást ad:

NLcafe.hu - Egészség2014-08-27 17:40
 

Babaváró horoszkóp: működik a Jónás-módszer vagy szemfényvesztés?

A Jónás-módszerről már rengetegen rengetegfélét írtak. Egyesek lelkesen áradoznak, mások a középkori babonaságok rovatába könyvelnék. Az én tapasztalatom az, hogy – mint minden módszernek – megvannak a korlátai és a tévedési lehetőségei is, ám sok esetben segít, ha nem is a helyzetet véglegesen megoldani, de irányt mutatni és új lendületet adni....

NLcafe.hu - Egészség2014-08-26 18:20
 

Változtasd meg a világot, szeress egy férfit igazán!

Ha szeretnéd megváltoztatni a világot, akkor szeress egy férfit igazán. Válaszd ki azt, akinek a lelke a tiédhez szól. Aki lát téged. Aki elég bátor ahhoz, hogy féljen...

NLcafe.hu - Egészség2014-08-25 16:20
1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következõ »     »


Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk