Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Egészség

 

A legjobb védekezés a támadás?

A legjobb védekezés a támadás. Hát, ez nagyon igaz! De vajon mit nevezünk védekezésnek és mit támadásnak? Szükséges-e magunkat védeni? Tapasztalatom szerint az védekezik, akinek valami van a füle mögött, vagy nem ismeri magát. A többi csupán kiáll magáért, és igen, van különbség.

NLcafe.hu - Egészség2014-08-01 20:50
 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Ismerd meg a szerelem hatalmát!

Szkeptikus vagy a szerelemmel kapcsolatban? Jó. Nagyon jó. Ez a hétvége különösen a hitehagyottaknak, szkeptikusoknak és megtört szívűeknek tartogat meglepetéseket. Aki eddig is hitt a szerelem erejében, az pedig csak megnyugodva konstatálja: igen, ez az érzelem valóban olyan varázslatos, mint hittem.

NLcafe.hu - Egészség2014-08-01 14:30
 

Előbb gondolkodj, aztán cselekedj! – augusztusi horoszkóp

A Mars és a Szaturnusz együttállása arra utal, hogy hajlamossá válhatunk a bolhából elefántot csinálni. Ha képesek leszünk a kimondott szó előtt gondolkodni, elkerülhetjük a vitákat, szakításokat.

NLcafe.hu - Egészség2014-08-01 07:05
 

Így működtesd sikeresen a vonzás törvényét!

Tudattalan félelmeid és vágyaid működtetik a világot, és teremtik a mindennapjaidban megnyilvánuló eseményeket. Vágyaidból születnek céljaid és sikereid, a vágyak mozgatják meg a benned szunnyadó erőt, hogy magasabb szintre emeljék tudatosságodat. A vágyakozás szintje tehát egy mérföldkő lehet a magasabb tudatszintek kapujában.

NLcafe.hu - Egészség2014-07-31 21:25
 

Az 5 tibeti csodatévő jógagyakorlat

Szeretnék nem ennyire túlhajszolt, kimerült, leharcolt, időhiányos és punnyadt lenni. Jó lenne, ha tele lennék energiával, nem lenne az agyam ilyen fáradt, és nem azt érezném, hogy állandó versenyfutásban vagyok az idővel. Ismerős?

NLcafe.hu - Egészség2014-07-31 19:25
 

Törj ki és légy egyedi!

A lényege az volt, hogy csak akkor vagy lúzer, ha nem teszel semmit annak érdekében, hogy az elégedetlenséget kiváltó körülményekből kitörj. Mert ki lehet, igenis! Elhatározás kérdése és kitartásé, de nem lehetetlen.

NLcafe.hu - Egészség2014-07-30 11:15
 

Tuti módszer arra, hogy alaposan kiismerd a másikat

A típusba sorolás segíthet bennünket abban, hogy a velünk kapcsolatban álló kollégákat, beosztottjainkat is jobban megismerjük. A másik fél alaposabb ismerete alapul szolgálhat ahhoz, hogy elfogadjuk őt, viselkedését ne úgy értelmezzük, hogy direkt bennünket akar bosszantani, hanem értsük meg, ilyen a temperamentuma.

NLcafe.hu - Egészség2014-07-29 19:50
 

Heti asztrovideó: a Vénusz megtámadása

Ezen a héten a Vénuszra három nagy bolygó gyakorol hatást, ami a párkapcsolatunkat befolyásolja. Asztrológusunk, R. Kövér Balázs mondja el, mire számíthatunk.

NLcafe.hu - Egészség2014-07-28 07:01
1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következõ »     »


Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk