Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Egészség

 

7 komoly tévhit a lélektárs kapcsolatokról

Divatossá vált ikerláng szerelemről beszélni a párkapcsolatok vonatkozásában, ez azonban sok embernél számos félreértésre ad okot. Milyen a harmonikus párkapcsolat? Honnan tudod, hogy megtaláltad a „másik feled”? Miben változik meg általa az életed? Milyen komoly félreértések élnek a köztudatban az ikerláng szerelemről?

NLcafe.hu - Egészség2014-10-20 18:40
 

Jósolj magadnak rúnákkal!

A rúnák titokzatos jelek, amelyeknek évezredek óta különleges erőt tulajdonítanak. Jóslásra és varázslásra egyaránt használhatók, de mitológia szerint a csábítást is távol tarthatjuk velük.

NLcafe.hu - Egészség2014-10-19 11:00
 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Üvöltésből suttogás – kijavíthatod a kommunikációs hibáidat

Mindannyian követünk el hibákat a szerelmi, párkapcsolati kommunikációnkban. Mindegy, hogy valamit nem mondtál el, vagy rosszul mondtad el (esetleg nem a megfelelő embernek mondtad el), a kommunikációs hibáidat most kijavíthatod. A veszekedésből oldott hangulatú eszmecsere lesz, az üvöltésből meg suttogás a hétvégén. A szinglik pedig könnyebben kifejezik azt, hogy milyen kapcsolatra van szükségük valójában.

NLcafe.hu - Egészség2014-10-17 07:01
 

Egy nap, amikor még a férfiak is mosogatnak

Most mindenki arra vágyhat, hogy otthon legyen; olyanok között, akik szeretik és elfogadják. Ha éppen szabin vagy, akkor már érezheted is arcodon a szélesre kúszó vigyort. Ha pedig dolgoznod kell, akkor se szomorkodj; siess haza, és valósítsd meg terveid! A Rák fogyó Hold most hatékonnyá tesz mindenben, ami az otthonhoz kötődik.

NLcafe.hu - Egészség2014-10-15 17:15
 

Számold ki a missziószámod!

Amennyiben sikeres, elégedett, vagyis boldog akarsz lenni, akkor elengedhetetlen, hogy tisztában legyél az életfeladatoddal. Amikor még csak lélek voltál, és ültél egy kis felhőn, lenéztél a Föld nevű bolygóra, akkor kiválasztottad a feladatodat. Ennek teljesítése nélkül nem lehetsz sikeres, elégedett, vagyis boldog. A számmisztika segítségével könnyen kiszámolható az ún. missziószámod, ami megmutatja, hogy mi az életfeladatod. Ez nem karma, és nem sorsszám. A karmát hozod, a sorsot pedig te csinálod az életed során.

NLcafe.hu - Egészség2014-10-14 20:00
 

Sorshoroszkóp: így kezdd újra!

Mindannyian más és más adottságokkal rendelkezünk, más és más térképet használunk az élet nevű utazásunk során. Érdemes megismernünk a bennünk lévő hangsúlyos minőségeket, melyeket az asztrológiában az úgynevezett zodiákus jegyek képviselnek, mert az önismeret hozzásegít ahhoz, hogy tudatosan alakíthassuk az életünket, és egy teljesebb, tartalmasabb életet éljünk.

NLcafe.hu - Egészség2014-10-14 18:45
 

Heti holdnaptár: koncentrálj a tisztulásra!

A múlt heti teliholdas megrázkódtatások után ideje a megtisztulásra, új irányokra koncentrálnod!

NLcafe.hu - Egészség2014-10-13 12:30
 

Minden döntésünk jelzés a jövőnek: 12 pozitív megerősítés a csillagjegyeknek

Kéne valami, egy jelmondat vagy egy gondolat, amire támaszkodhatsz? Csillagjegyed segít, mi legyen az.

NLcafe.hu - Egészség2014-10-10 19:15
1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következõ »     »


Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk