Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Egészség

 

Vigyázat! Újhold lesz!

Hamarosan újhold lesz. Használjuk ki ezt a leköszönőben lévő, fogyó holdas időszakot, tegyünk rendet külső és belső világunkban, hogy megtisztulva, megújulva lépjünk tovább!

NLcafe.hu - Egészség2014-09-23 21:25
 

Heti holdhíradó: hív a kötelesség

A Hold már alig látszik. A fogyó hold utolsó napjai a kötelességtudó és rutinmágus szűzben érnek utol minket. Kiegyensúlyozottak, céltudatosak lehetünk, de előtérbe kerülhet szőrszálhasogatóbb énünk is. A hét kezdetén szinte mindenben hatékonyak és ügyesek lehetünk a Hold szerint, csak győzzük idővel és energiával.

NLcafe.hu - Egészség2014-09-23 08:50
 

Ismerd meg a szeretteidet! – nagy családi horoszkóp

Ha egy családba tartozunk, akkor ismerjük egymást. De vajon tényleg így van? Nagy családi horoszkópunkból rengeteg újdonságot és érdekességet megtudhatsz gyermekedről, testvéredről, szüleidről, nagyszüleidről.

NLcafe.hu - Egészség2014-09-20 14:25
 

Ismerd meg a szeretteidet! - nagy családi horoszkóp

Ha egy családba tartozunk, akkor ismerjük egymást. De vajon tényleg így van? Nagy családi horoszkópunkból rengeteg újdonságot és érdekességet megtudhatsz gyermekedről, testvéredről, szüleidről, nagyszüleidről.

NLcafe.hu - Egészség2014-09-20 12:50
 

Tudd meg, melyik csakrád blokkolt!

A csakrák szabad szemmel nem látható energiatölcsérek, melyek összefüggésben vannak testünk energiarendszerével, energiaellátásával. Ideális esetben szabadon, akadálytalanul forognak.

NLcafe.hu - Egészség2014-09-19 19:20
 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Boldogságszüret

A hétvégén lehetőséged lesz arra, hogy learasd a nyáron elültetett boldogságmagok gyümölcsét. Hogy nem vetettél boldogságot a nyáron? Semmi baj, most lehetőséged lesz arra, hogy gyorsan bebiztosítsd a hétvégi boldogságszüretet. A csillagok segítségével most könnyedén meglelheted az örömöd és a szerelmi jólétedet.

NLcafe.hu - Egészség2014-09-19 07:05
 

Heti holdriadó: a gondoskodás napjai jönnek

A Hold immár a családcentrikus rákban van, így ne lepődj meg, ha a családdal, párral kapcsolatos érzelmeid teret nyernek. A Hold színültig tölti most szívedet szeretettel, és minden figyelmedet az otthonod felé tereli.

NLcafe.hu - Egészség2014-09-18 09:45
 

Számmisztika: te melyik játszmát játszod?

Személyiséged jegyei nyomon követhetők abban is, hogy kapcsolataidban milyen játszmát vagy szerepet játszol, alkalmazol. A szerepekbe, a játszmák mögé általában senki sem tudatosan bújik, ezt az eszközt leginkább akkor használjuk, ha valamit érvényesíteni szeretnénk másokkal szemben.

NLcafe.hu - Egészség2014-09-17 09:20
1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következõ »     »


Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk