Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Egészség

 

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig – Izing Klára jóslata

A Mars és az Uránusz között létrejövő fényszög kapcsolat felhívja a figyelmet arra, hogy a változás az életünkben elkerülhetetlen. Aki ellenáll az átalakulásnak, azt a sors kényszeríteni fogja a változtatásra. Ezért jobb, ha önként cselekszünk. A Jupiter hátráló mozgása miatt ismét terítékre kerülhetnek olyan ügyek, amelyekről az őszi időszakban azt gondoltuk, végre lezártuk. Azok az témák, amelyeket szőnyeg alá söpörtünk, most megoldásért kiáltanak.

NLcafe.hu - Egészség2014-11-23 07:32
 

Holdnaptár: mágikus csáberőt hoz a Hold

A Skorpió Fogyóhold szinte megbabonázhatja a férfiakat. Telhetetlenné válhatnak a testi örömök terén. Minket, nőket sem hagy most sem nyugodni. Mágikus csáberőt, ragyogó kisugárzást és intenzív lelki életet ígér.

NLcafe.hu - Egészség2014-11-21 12:30
 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Mi legyen az exekkel?

Aki egyszer elment, az bármikor visszatérhet – a csillagok hétvégi bölcsessége szerint fontos, hogy tudatos döntést hozzunk a jelen boldogságunk (vagy a jövő boldogsága) mellett. Hiszen ezen a hétvégén az exeink attól függetlenül előkerülhetnek és megkísérthetnek bennünket, hogy éppen van-e párunk, vagy nincs.

NLcafe.hu - Egészség2014-11-21 07:05
 

Holdnaptár: sikeres lehetsz a Fogyó holdban!

A kiegyensúlyozott, harmóniára törekvő Mérleg Fogyóhold kacsintgat most rád az égről. Ha eddig orrvérzésig dolgoztál a Szűz Hold alatt, akkor tovább folytathatod a hatékony munkát. Sikeres lehetsz bármilyen kommunikációban és villámgyors az ügyintézésben. Gondolataid is szárnyalhatnak. Ötletek, kérdések köszönhetnek rád váratlanul. Használd a Hold erejét a mindennapi teendők elvégzésekor, és élvezd a segítő energiáit!

NLcafe.hu - Egészség2014-11-19 21:45
 

Mi van a lelked mélyén? Csillagjegyed elárulja

Ahány csillagjegy, annyi lelki mintázat, konfliktus és probléma, ám ha megismerkedünk a csillagjegyekre jellemző tulajdonságokkal, összeáll a kép: ki, mit, mért tesz.

NLcafe.hu - Egészség2014-11-19 13:45
 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: őszi nyűgök elől a szerelembe

A szerelemben mindig boldogságot találhatsz. Ez a hétvége arról a felismerésről szólhat a számodra, hogy a szeretetteli kapcsolódások, a szerelem mindig inspirálnak és előrevisznek. A féltékenységgel teli birtoklási vágy nem a szerelem jellemzője, sokkal inkább a szerelem után maradó űr egyik vészjósló tünete. A csillagok most azt kérik tőled, hogy fedezd fel magadban: az igazi szeretet és szerelem nem korlátoz, nem zár aranykalickába, hanem társakat ad a repüléshez és a közös szárnyaláshoz.

NLcafe.hu - Egészség2014-11-14 07:05
 

Heti holdnaptár: az erő veled van

Tüzes holdhatás… itt, kérem, minden és mindenki olvadni fog. Vagy lángolni. Most lehetőséged nyílik megmutatni magadból minden szépet és jót. Lelkesítő, vidám és energikus lehetsz, hiszen az Oroszlán Hold megadja a kellő erőt. Spékeld meg extra szeretettel, és vigyél mások életébe egy kis pirosat, narancssárgát és rózsaszínt!

NLcafe.hu - Egészség2014-11-13 15:15
 

Mit jósol neked az indián horoszkóp 2015-re?

Az indiánoknak nagyon különleges megérzéseik és ösztöneik vannak. E képességeket felhasználva ők is megalkották saját horoszkópjukat. A nyugati horoszkóphoz hasonlóan az indiánoké is 12 jegyből áll. Tudd meg most, hogy melyik állat jegyében jöttél a világra!

NLcafe.hu - Egészség2014-11-12 18:45
1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következõ »     »


Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk