Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Horoszkóp

„A hazai gyógynövények szépítő erejét megmutatom a világnak!”

Interjú Dr. Gyovai Violával Hogyan indult el a Biola márka? 1990-ben hoztuk meg a döntést, hogy egy gyógy-hatóanyagokat, kozmetikumokat fejlesztő családi vállalkozásból termelő vállalkozássá alakulunk. Jó időpillanatban, jó döntést sikerült hoznunk, és elkezdtük saját részünkre történő fejlesztést is. 2000-ben a családdal összefogva úgy döntöttünk, az addig kozmetikai termékfejlesztő vállalkozást bővíteni kezdjük, majd 2006-ban a BIOKONTROLL, HU-ÖKO-01 által ellenőrzötten az első hazai tanúsított arc- és testápoló biokozmetikai gyártóként kezdtük el ontani a piacra különleges tisztaságú, természetes kozmetikumainkat. Miben segítenek a gyógynövények? Amikor biológusnak készültem fontosnak tartottam a gyógynövények szerepét abban, hogy az emberek egészségesebben, szebben élhessenek. Biológusként, toxikológiai tanulmányaim után doktori címet szereztem, miközben számomra világossá vált, hogy a természettől idegen anyagokkal való érintkezést célszerű kerülni az élet minden területén, a szépségápolásban pedig kiváltképp. Ezt követően a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusi fokozatát kaptam meg a tudományos kutatói munkám alapján. Tekintve a vegyi anyagok hátborzongató sokféleségét egy-egy hagyományos kozmetikai tégelyben – eleinte hobbiból ismerősök számára kezdtem el kozmetikai receptúrák fejlesztését. Így történt, hogy kis füzetem mélyén szaporodni kezdtek a szépségreceptek.  „Sok gyógynövényt és hatóanyagot, annak biokémiáját kell ismerni ahhoz, hogy egy hatékony terméket világra segítsek.” Honnan szerzik be a megfelelő alapanyagokat? Ami csak beszerezhető, tanúsított hazai alapanyagként, azt Magyarországon szerezzük be. Számomra […] The post „A hazai gyógynövények szépítő erejét megmutatom a világnak!” appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-05-30 12:07

Barabási Albert László kapta a tizedik Bolyai-díjat

Tizedik alkalommal adták át a Bolyai-díjat, amelyet 20 évvel ezelőtt azzal a céllal hoztak létre az alapítók, hogy az emberek értékrendjében méltó helyre emeljék a tudást, a tudományt és a tudósokat, így biztosítva az őket megillető társadalmi elismertséget; a díjjal azokat a magyar állampolgárságú vagy magyar származású személyeket támogatják, akik nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket érnek el a tudományok területén. Az idei évben Barabási Albert László hálózatkutatót tartotta érdemesnek a 15 tagú független bizottság az elismerésre. A Bolyai János Alkotói Díj egy civil kezdeményezésre, magántőkéből létrehozott, alapítványi elismerés, amely alapítása óta Magyarország egyik legnagyobb tekintélyű tudományos díjává vált. A Bolyai-díjat kétévente kapják meg a magyar tudományos élet azon kiemelkedő alakjai, akiket a mindenkori köztársasági elnök védnökségével működő díjbizottság egyöntetűen érdemesnek tart 100 000 euróval járó elismerésre. Az elismerésre érdemes személyek kiválasztásánál nagyon fontos szempont – kifejezve a Bolyai-díj multidiszciplináris jellegét –, hogy a tudományágak minél szélesebb köre legyen képviselve a díjazottak között. Az első Bolyai-díjat a Magyar Tudományos Akadémia egyik jelenlegi alelnöke, Dr. Freund Tamás neurobiológus kapta 2000-ben, majd őt követte Dr. Roska Tamás informatikus, Dr. Bor Zsolt fizikus, Dr. Lovász László matematikus, Dr. Ritoók Zsigmond klasszika-filológus, Dr. Perczel András vegyész, Dr. Nusser Zoltán neurobiológus és Pál Csaba biológus. A 2017-es […] The post Barabási Albert László kapta a tizedik Bolyai-díjat appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-05-30 10:35

Frissítő újdonságok

Érzékek bűvöletében Arra a kérdésre, hogy mi a legvonzóbb egy potenciális partneren, a válaszadók 73%-a szerint a mosolya, 71% szerint a szemei, 61% pedig az illata a legfontosabb. Karen Gilbert parfümszakértő szerint: „Az illatok jelentősége az üzenetükben rejlik. A környezetünk értelmezésében az illatok, színek, érzések és szavak összekapcsolódnak. Ezek öntudatlan asszociációk, amelyek révén az illatokkal rendkívül sokat ki lehet fejezni.” Egy párkapcsolatban is meghatározó az illat, hiszen emlékeket idéz fel, és erősen kötődik bennünk a számunkra fontos emberekhez. A férfiak emlékeznek a rád jellemző illatra:  A nők közel harmada említi, hogy a partnerük felismeri a parfümük illatát. A nők erősebben vonzódnak partnerükhöz, ha jó az illata:  A férfiak harmada szerint párjuk szexisebbnek tartja őket, ha aftershave-től illatoznak. Önbizalomnövelés illatokkal Mitől érzi magát magabiztosabbnak és csábítóbbnak?- kérdezte meg a Lenor felmérése során. A top három válasz: 1. amikor jólöltözött vagyok (63%), 2. amikor mosolygok (61%), 3. ha finom, tartós parfümillatom van (54%) Az első számú igényt, az elegáns megjelenést segítik a a Lenor Parfum des Secrets hosszan bontakozó, sokrétű  illatkompozíciói. A válaszadók nagy többsége állítja, ha egy finom illat egész nap elkísérné: magabiztosabbnak, vonzóbbnak és csábítóbbnak érezné magát. Legyen hosszantartó, varázslatos parfümillata a Lenor Parfum de Secrets kollekciójával: a Mystery, Charm, […] The post Frissítő újdonságok appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-05-25 08:51

Szuper nyári újdonságok az essencetől

A „this is me.“ kollekció mindannyiunknak szól, hiszen szépek, erősek, egyediek és szabadok vagyunk – különösen a saját megjelenésünkben. Árnyalatai bármilyen bőrtónushoz, illetve egymáshoz is tökéletesen illenek, hiszen a rúzsok és a körömlakkok színkompatibilisek egymással. A 20 féle színárnyalatnak köszönhetően mindenki könnyen kiválaszthatja a kedvencét – bármilyen alkalomra. Első pillantásra meg lehet találni a párokat, hála az összehangolt színkódoknak. this is me. ajakrúzs 20 féle nude árnyalatú, közepesen matt hatású, hosszantartó ajakrúzs, mely igazán meggyőző a magas fedésével és lágy érzetet hagy maga után. Ár: 849 Ft* this is me. körömlakk A „this is me.“ kollekció ajakrúzsai tökletes partnerei a 20, színben hozzá illő körömlakknak. A nude árnyalatú vegán körömlakkok tökéletes összhangban vannak a tavasszal bevezetésre került, új „shine last & go! körömlakkokkal. A gyorsan száradó gél formula optimális tartósságot, intenzív színt és nagyszerű ragyogást biztosít a körmöknek. Ár: 449 Ft* The post Szuper nyári újdonságok az essencetől appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-05-22 16:46

Az arctisztítás titkos fortélyai

Furcsán hangzik, de igaz. Legnagyobb szervünk a bőrünk. Gondolná valaki, hogy egy átlagos felnőtt bőr 5 kilogrammot nyom, felülete pedig 1,5-2 négyzetméter? Ugye nem? Egy ekkora felületet nem hanyagolhatunk el, ápolni, óvni, táplálni kell, hogy minél tovább megőrizhesse szépségét és egészségét. Létfontosságú funkciókat is ellát, és tény, hogy azonnal elárulja, hogy milyen testi-lelki állapotban vagyunk éppen. Nem beszélve arról, hogy bőrünk állapota fontos része a napi megjelenésünknek, hiszen az arcunkat, kezünket, nyakunkat naponta látják mások is. És ugye egyáltalán nem mindegy, hogy mit is üzenünk a bőrünkkel: vitalitást, ragyogást vagy éppen enervált fáradtságot. Tehát ha a bőrünkkel jól bánunk, akkor valójában az egész testünk és lelkünk egészségéért is teszünk egyben. Az nyilván senkinek sem kérdés, hogy a bőrünket megfelelő kozmetikumokkal kell ápolnunk, mintegy felvértezve az időjárási viszontagságok, környezeti ártalmak ellen. Vegyi anyagok, dohányfüst, baktériumok, kipufogógázok, napfény – igazából ez mind-mind kikezdheti a bőrünket. Általában odáig mindenki eljut, hogy korának megfelelő nappali és éjszakai ápolást is választ, de van valami, amiről gyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni. „Ez pedig nem más, mint a megfelelő arctisztítás. Hiába a jó minőségű, aktív hatóanyagokat tartalmazó kozmetikum, ha a bőrünket napközben ért „támadásokat”, szennyeződéseket elfelejtjük letakarítani róla, a legdrágább krém sem tudja kifejteni hatását. Sokan mondhatják erre […] The post Az arctisztítás titkos fortélyai appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-05-22 16:05

Iain Reid: Azon agyalok, hogy ennek véget vetek

„Érzem, hogy erősödik a félelmem. Eljött a válasz ideje. Csak egyetlen kérdés. Egyetlen kérdésre kell választ adni” – a Telefonbetyár újra és újra ugyanezt az üzenetet hagyja a lány telefonján. Ez jár a fejében a lánynak akkor is, amikor a barátjával, Jake-kel, autóznak Jake szüleinek házához. A látogatás felemásra sikeredik, s amikor visszafelé kitérőt tesznek egy régi, elhagyatott erdei középiskolában, már teljes az aggodalom a lányban: ki az, aki folyton figyeli, aki üldözi, és miért szól a kihalt folyosón az a végtelenített, félelmetes zene? Egy letehetetlen pszichothriller, ami a jóval az utolsó lapok után is kísérteni fog. Iain Reid kanadai szerző; első regénye hatalmas sikert ért el mind a kritikusok, mind az olvasók körében. Fordulatos és meglepő csavarral záruló pszichothrilleréből az Oscar-díjas Charlie Kaufman készül filmet forgatni a Netflix számára. The post Iain Reid: Azon agyalok, hogy ennek véget vetek appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-05-22 15:44

Hihetetlen sikeres lett a Hódi Pamelával közös átalakító program

Három résztvevő, két hónap és napi szinten kontrollált étkezés, edzés és alakformálás. A Summer Shape és Hódi Pamela közös  átalakító programja minden várakozást felülmúlt és hihetetlen változást hozott a résztvevők életébe. A szervezők végig dokumentálták a változásokat és állításuk szerint a siker abban rejlett, hogy ez a kezdeményes jóval több, mint egy egyszerű fitnesz program. „Szeretnénk megmutatni, hogy hogyan lehet megszabadulni a plusz kilóktól, és hogyan lehet formásabbá varázsolni az alakunkat már relatíve rövid idő alatt is”- mesélte az egyik szervező, aki szerint nagyon fontos, hogy a három résztvevőnél nem csak a fogyásra koncentráltak, hanem a fiatalosabb kinézetre és az alakformálásra, ami együtt jár a feszesebb bőrrel is. „Amit viszont sokan elfelejtenek, hogy a fogyás és az alakformálás az asztalnál kezdődik – a megfelelő étrend nélkül nehéz változást elérni, ezért összeállítottunk egy személyre szabott étkezést, ami végig segítette a résztvevőket az alakformálásban. A program során, a résztvevő hölgyek sokkal energikusabbá váltak– ehhez felhasználtunk egy detox programot, valamint egy ezt elősegítő masszázs sorozatot. Egy komplett testkezelési programot is beiktatunk ebbe a két hónapba, amely során hidegterápiával segítettük a kalóriaégetést, miközben a bőr is megfiatalodott és a narancsbőr is eltűnt.” Fontos, hogy igazán akarjuk a változást! Sokan nagyon lelkesen vetik bele magukat a különféle kezelésekbe, kúrákba vagy éppen […] The post Hihetetlen sikeres lett a Hódi Pamelával közös átalakító program appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-05-06 12:36

Üdeséggel és kreativitással töltik fel  a reggeleket ezek a kenyérpirítók

A kenyérpirító napjainkra már minden konyha alapvető tartozékává vált. A legtöbb készülék fehér és mindössze néhány állítási lehetőséggel rendelkezik. A Sencor, amely folyamatosan azon dolgozik, hogy készülékeivel örömtelibbé varázsolja a konyhában töltött időt, most elhozta azt a kollekciót, amellyel új lendületet adhatunk a reggelizéseknek. (x) „Az STS 605X sorozat személyében olyan kenyérpirítókat kínálunk a vásárlóknak, amelyek összesen kilencféle metálfényezésben érhetők el. A színpalettát úgy állítottuk össze, hogy a hölgyek és az urak tetszését is elnyerje” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere. Felmérések szerint a vásárlók 85 százaléka a termékek színe alapján dönt, 93%-uk pedig az adott termék kinézete szerint hozza meg a döntését. A készülékek között van például lila, valamint mentazöld is. Előbbi a jó képzelőerő és a kreativitás szimbóluma, utóbbi pedig üdeséget és frissességet sugároz. Ezek az árnyalatok tökéletes tavaszi színeknek is tekinthetők, amelyekkel még energikusabban vághatunk neki a mindennapoknak. A lelki energia mellett nagyon fontos a tápláló reggeli is. A Sencor kenyérpirítói ebben sem vallanak kudarcot. „A metál kollekcióval kilenc pirítási idő állítható be, a nagyméretű számlálónak köszönhetően pedig messziről látható, hol tart éppen a folyamat” – emelte ki a Sencor termékmenedzsere. Az ízletes pirítós elkészítését három további – melegentartó, kiolvasztási, valamint megszakítási – […] The post Üdeséggel és kreativitással töltik fel  a reggeleket ezek a kenyérpirítók appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-05-05 18:06
«      « elõzõ      2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7   |  8     következõ »     »


Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk