Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Horoszkóp

A Wizz Air bejelentette 2019-es téli menetrendjét

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága ma bejelentette budapesti és debreceni járatainak 2019. évi téli menetrendjét. A 2019. október 27-én kezdődő téli szezonban a Wizz Air csaknem 2,5 millió helyet kínál a magyar utazóknak, 12%-kal többet, mint egy évvel korábban. A téli menetrend járataira már megkezdődött a jegyek értékesítése a wizzair.com weboldalon és a légitársaság mobilalkalmazásában. A Wizz Air 2018-ban több mint 5 millió utast szállított Magyarországra induló és az országba érkező járatain, ami meghaladja bármely más légitársaság egy év alatt valaha elért magyarországi forgalmát, és évi közel 20%-os növekedést jelent. Hazai elkötelezettségét megerősítve a légitársaság számos új útvonallal bővítette hálózatát az előző évben: olyan városok váltak elérhetővé, mint Stavanger és Athén Budapestről, Dortmund és Barcelona Debrecenből, Bázel és Doncaster–Sheffield mindkét városból. A terjeszkedés idén is folytatódik: Budapestről London Gatwick, Oslo és Castellón, Debrecenből Palma de Mallorca, Lárnaka és Málta kerül fel az úticélok térképére. A WIZZ a 2019-ben 31 ország 81 városába kínál megfizethető utazást a két bázison szolgálatot teljesítő, 15 Airbus A320 és A321 repülőgépből álló modern flottájával. A Wizz Air 2019-ben összesen 6 új útvonalat indít széles és változatos hálózatában. A légitársaság minden közösségben, ahol tevékenykedik, jelentősen hozzájárul a […] The post A Wizz Air bejelentette 2019-es téli menetrendjét appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-03-05 13:36

Irány Tokió! Aranyat nyerne a fiatal kardvívó

Szatmári András világ- és Európa-bajnok magyar kardvívót a Scitec Institute csapata segíti az olimpiára való felkészülésében. Mint a fiatal sportoló hangsúlyozta: a szakértők hatalmas terhet vettek le a válláról azzal, hogy személyre szabott étrendet állítottak neki össze. Nagyon fontos, hogy a tokiói világjátékokig egyre jobb teljesítményt tudjon elérni a számára sorsdöntő versenyeken, ennek eléréséhez a megfelelő táplálkozás kulcskérdés. Hogy néz ki egy átlagos napod? A felkészülési időszakban, ha felébredtem, megreggelizem, aztán 9-től kezdődik az edzésem. Ebéd után egyetemre megyek, a BGE kereskedelem és marketing szakos hallgatója vagyok nappali tagozaton. Aztán masszőr, pszichológus következik, vagy pedig kicsit tudok otthon pihenni. Aztán este hattól ismét edzem nyolc, fél kilencig, utána vacsorázom és lefekszem. Hogyan tudod összeegyeztetni a tanulást és a sportot? Nem könnyű, de igyekszem a tanulásba is sok energiát fektetni, mert nagyon fontosnak tartom, hogy az élsportolói pályafutásom után diploma legyen a kezemben. Az egyéni tanrendnek hála az aláírást megadják, de ha nem járok be, akkor viszont nem tudom teljesíteni a tantárgyi követelményeket. Sokat segít, hogy nem kizárólag a vívásra koncentrálok, különösen a vizsgaidőszakban. Vizsga után még egy kis extra pengeéhségem is van. A víváson kívül sportolsz mást is? Néha előkerül a labda bemelegítéskor, vagy tollasozunk a hasonlóan gyors irányváltásos mozgások […] The post Irány Tokió! Aranyat nyerne a fiatal kardvívó appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-02-28 16:39

Az informatika lehet az új női sikerszakma Magyarországon?

A Nők a Tudományért Egyesület és a Morgan Stanley közös programjában középiskolás lányok tanulhattak programozást: lezárult a Smartiz program első éve Sok fiatal nő hiányzik Magyarországon az informatikából, abból az iparágból, amelyben becslések szerint a következő években egymillió új munkahely jön létre szerte Európában. Ezen változtatna a Morgan Stanley és a NaTE (Nők a Tudományban Egyesület) Smartiz nevű kezdeményezése, melynek során középiskolás lányok kiscsoportos matematika és programozó foglalkozásokon vehetnek részt, megismerkedhetnek az informatika alapjaival, illetve életükben talán először igazi mentor segít nekik kibontakoztatni a tehetségüket. Bár a szakma a népszerűsége a fizetésekkel együtt rohamosan növekszik, még mindig nagyon kevés lány tanul tovább az ún. STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) – természettudományos, technológiai, mérnöki és matematikai szakirányokon. A Smartiz tehetséggondozó programban 9. és 10. évfolyamos diáklányok vehettek rész. A program tavaly februárban indult, és a Smartiz első éves képzésén huszonnyolcan végeztek. „Az informatika kiváló karriert kínál mindkét nemnek, mégis, egyelőre kevés hölgy választja ezt a területet. Egyrészről az jelent problémát, hogy a tizenéves lányok nem találkoznak karrier-modellekkel, nem tudják, miért lehet érdekes számukra az informatikai pálya, amely ráadásul hiányszakma is. Másrészt az a tévhit is él a köztudatban, hogy a technológiai ágazatok inkább férfiaknak való területek. A Smartiz többek között […] The post Az informatika lehet az új női sikerszakma Magyarországon? appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-02-28 16:36

Újabb Wizz Air-mérföldkő: 30 millió utas a magyarországi járatokon

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága és Magyarország hazai légitársasága jelentős mérföldkövet ért el a mai napon, amikor 30 milliomodik utasát üdvözölte magyarországi járatain. A szerencsés utas a barcelonai járattal érkezett és WIZZ ajándékutalványt kapott a jeles alkalomból. Az első magyar Wizz Air járat 2004-ben indult el, azóta Magyarország első számú légitársaságává vált. A Wizz Air csak 2018-ban több mint 5 millió utast szállított hazánkba induló és az országba érkező járatain, ami meghaladja bármely más légitársaság egy év alatt valaha elért magyarországi forgalmát, és évi közel 20%-os növekedést jelent. A Debreceni Repülőtér 2012-től része a Wizz Air hálózatának, 2015 óta pedig Wizz Air bázisként üzemel. Az elmúlt hat évben a légitársaság 1,3 millió utast szállított a megyeszékhelyről. Magyarország hazai légitársaságaként a Wizz Air így már két magyarországi bázisról üzemeltet járatokat összesen 15 repülőgéppel, márciusban pedig újabb repülőgép csatlakozik a légitársaság budapesti flottájához. A legfrissebb adatok szerint a légitársaság magyarországi tevékenysége közvetetten több mint 4500 munkahely* megteremtését támogatja. A WIZZ immár 81 útvonalat kínál Magyarországról, ezzel 31 országgal köti össze Budapestet és Debrecent alacsony viteldíjak és kiváló minőségű fedélzeti kiszolgálás mellett. Tavasszal újabb városok válnak elérhetővé a légitársaság folyamatosan bővülő hálózatában. Március 31-én Budapestről London Gatwickbe, Debrecenből pedig […] The post Újabb Wizz Air-mérföldkő: 30 millió utas a magyarországi járatokon appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-02-28 16:31

40-50-60 év felett is karcsún

Az életkor előrehaladtával testünkben különböző változások állnak be: csökken a teherbírásunk lassulnak az anyagcsere folyamatok, ezért gyarapodhat a testsúly a különböző érzékszervek romolhatnak felléphetnek egészségügyi problémák (leggyakoribbak: magas vérnyomás, cukorbetegség, keringési zavarok) más lesz a bőrünk tapintása, stb. 40-50-60 év felett is lehet fiatalosan élni A legtöbb 40-es/50-es/60-as éveiben járó hölgy bizonyára tapasztalta már, hogy bár ugyanannyit eszik, mint eddig, mégis plusz kilók és centik jelennek meg itt-ott, és ezektől a kis párnácskáktól már nem lehet olyan könnyedén, rövid idő alatt megszabadulni. Időközben pedig folyton olyan képeket lehet látni a magazinokban és az interneten, ahol a középkorú vagy annál idősebb színésznők kicsattanó formában vannak. Ott van például Jennifer Aniston vagy Meryl Streep. Ne csak irigykedve nézzük őket, hanem mutassuk meg, hogy mi is képesek vagyunk jól kinézni. A kiegyensúlyozott táplálkozás mellett a rendszeres testmozgásra is fektessünk hangsúlyt, persze a lehetőségeinkhez mérten. Ha szükségét érezzük, akár szakembert is felkereshetünk, aki segít nekünk. A döntés joga mindenkinek a kezében van! Persze mi, nők sajnos hajlamosak vagyunk arra, hogy túl sűrűn rágódunk azon, hogy hogyan lehetnénk karcsúbbak, és a sok morfondírozás közben egyre gyatrábbnak ítéljük meg jelenlegi helyzetünket, kinézetünket. Miután az önostorozás nem használ, sőt, árt, ezért érdemes leszokni róla, de hát ugye könnyű mondani. Mit […] The post 40-50-60 év felett is karcsún appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-02-28 15:43

Bőrápolás a várandósság idején

A várandósság 9 hónapja minden nő számára különleges időszak. Akár először éli át, akkor többedik alkalommal, mindig különleges figyelmet érdemel ez az állapot. Egy új élet létrejöttének megélése óriási belső utazás a kismama számára, fontos, hogy harmóniában élje át. A lelki harmónia, a befelé fordulás, a ráhangolódás mellett persze a leginkább szembetűnő változások a női testben történnek, ahol a magzat egyre nagyobb helyet követel magának, s ezt a változást természetesen az édesanya bőre is jelzi. A legtöbb kismama a terhességi csíkokat szeretné megelőzni. Ahogy a magzat növekedésével a has körfogata is nő, alkati tulajdonságoktól és genetikai tényezőktől függően striák alakulhatnak ki. Úgyhogy mindenképpen már a terhesség első hónapjaitól kezdődően érdemes speciális készítményt választani, amely segíthet a megelőzésben. A terhesség utolsó harmadában pedig a bőr már nagy mértékben megnyúlt, ez viszkető érzést is okozhat, ez is megelőzhető a megfelelő krém használatával. Fontos, hogy ne csak a hasat, de a mellek és a csípő területét is rendszeresen ápolja a kismama. A legfontosabb cél természetesen a vitalitás és a természetes egyensúly helyreállítása, vegyi és mesterséges anyagok, valamint mesterséges illatanyagok használata nélkül. Így tökéletes választás lehet a Weleda várandósoknak kifejlesztett termékcsaládja, hiszen a német cég alapfilozófiája ezzel tökéletesen megegyezik, így a kismamák részére készített […] The post Bőrápolás a várandósság idején appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-02-25 18:09

Szépségtippek a tél végére!

Szinte nincs olyan évszak, amikor ne lenne kitéve bőrünk extra megerőltetésnek. Éppen ezért fontos, hogy mindig időt, energiát és pénzt áldozz rá, hiszen meghálálja a gondoskodást és az odafigyelést. Mutatjuk, a hidegebb hónapokban és tél végén mire kell fokozottan ügyelned! Hidratálj, hidratálj és hidratálj A hidegebb hónapokban a leggyakoribb bőrprobléma a kiszáradás. Ezen nincs mit csodálkozni: a fűtés miatt szárazabb a levegő, szívesebben ázunk a forró vízben, és nem igényeljük olyan sűrűn a folyadékpótlást, mint nyáron. Ennek aztán borítékolható eredménye, hogy kiszárad a bőrünk, különösen az érzékeny arcbőrünk, amit az időjárás viszontagságai is kínoznak. Mit tehetsz?  Először is ügyelj rá, hogy továbbra is pótold a folyadékot, hiszen a bőr kiszáradása is sokszor belülről indul, a tested nem tudja biztosítani számára a vizet, ha neki sem jut. Ezen felül kerülendő, hogy túl forró vízben fürödj, zuhanyozz. A legjobb az lenne, ha sosem használnál meleg vizet, csupán langyosat, de persze télen kifejezetten jót tesz a léleknek a forróság. Ezt ellensúlyozni tudod, ha nem mindennapos program a forró fürdő, illetve, ha nagyon gondosan krémezel, hidratálsz utána. A lakásban pedig érdemes párologtatnod, ha túl száraz lenne a levegő. Szépségtipp: A Fytofontana Stem Cells hialuronsavas emulzió a ráncok feltöltését és a bőr hidratálását célozza meg, az őssejtes hatóanyagkomplex bőrfiatalító hatásán […] The post Szépségtippek a tél végére! appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-02-25 09:57

Amit nem akarsz tudni a szüleidről (16)

Frank (Alec Baldwin) és Nancy (Salma Hayek) akár mintaszülők is maradhattak volna, ha nem adósodnak el a végletekig, és ezen keseregve nem rúgnak be, mint az albán szamár. Hogy ne bukjanak le imádott lányuk előtt, akit drága főiskolára járatnak, no meg a kíváncsi szomszédság, a gyanakvó rokonság és a könyörtelen behajtók előtt, nincs más dolguk, mint pénzt keríteni – mindenáron. The post Amit nem akarsz tudni a szüleidről (16) appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-02-21 15:06
«      « elõzõ      1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következõ »     »


Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk