Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Horoszkóp

Fogyókúra korosztály szerint! Ezekre figyelj a 30-as, 40-es és 50-es éveidben

A 30-as éveink jelentik az utolsó, de egyben a legjobb esélyt is arra, hogy az elkövetkezendő életéveinkben egészségügyi gondoktól a lehető legtávolabb éljük kiegyensúlyozott, izgalmas, vonzó életünket. Vegyük sorra, hogyan kezeljük befektetési lehetőségeinket 30-40-50 évesen és azon túl! Először is rögzítsük magunkban azt, hogy a diéta szó nem lemondást, hanem lehetőséget nyújt, azaz az egyik legpozitívabb szavunk, ha minőségi életet szeretnénk élni. Azt szeretnénk Neked megmutatni, hogyan is válhatsz Te magad a legjobb befektetéssé tudatos odafigyeléssel. Az elérendő cél: a kilók számától függetlenül egy feszes, tónusos, izmos testben élő egészséges fitt ember. Az izmaink mennyisége, és azok tónusa határozza meg az alakunkat. Ha kevés izmunk van, és nem mozgunk, petyhüdt, puha lesz a testünk. Ezen nem csak a rendszeres testmozgással változtathatunk, hanem a megfelelő fehérje és szénhidrát bevitellel is. Sőt! Leginkább azzal. A fehérjék ugyanis az izmainkat táplálják, míg a túlzott szénhidrátfogyasztás a zsírraktárakat növeli rajtunk. Abban az esetben, ha koplalni kezdünk, azaz az optimálisnál kevesebb mennyiségű táplálékot fogyasztunk, az izmaink lebontásából nyer a szervezetünk energiát, tehát a megoldástól ez áll a lehető legmesszebb. A diéták során kiemelten fontos szerepet kap a minőségi fehérjefogyasztás, hiszen a fehérjével az izmaink megtartását támogatjuk, ill. azt a folyamatot segítjük elő, hogy a kalóriadeficit […] The post Fogyókúra korosztály szerint! Ezekre figyelj a 30-as, 40-es és 50-es éveidben appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2017-11-16 14:49

Rossz anyák karácsonya

A túlstresszelt anyák visszatérnek! A bevállalós trió, úgy mint Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn ismét szembe megy az árral, és tesznek magasról a karácsonyi hagyományokra. A fergeteges vígjáték folytatásában az anyukák anyukái is megjelennek a színen, akiket olyan fantasztikus komikák alakítanak, mint Susan Sarandon, Christine Baranski és Cherly Hines. Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság… na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarják kihozni a leglazább, legbulisabb karácsonyi ünnepet. Egy dologgal azonban nem számolnak: a saját édesanyáik felbukkanásával. A tökéletes karácsony bűvöletében szocializálódott mamák (Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines) ugyanis ragaszkodnak a jól bevált mazochista anyaszerephez és az ünnep szentségéhez. És ekkor elszabadulnak a rénszarvasok és kinyílik pár vodkásüveg. Innentől kezdve már csak egy dolog biztos: ez az éj nem lesz csendes… The post Rossz anyák karácsonya appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2017-11-02 16:34

Boldog Halálnapot!

A Bloomhouse produkciós cég a Széttörve és a Tűnj el! sikere után egy újabb eredeti és izgalmas filmmel lepi meg a mozinézőket, melyben egy egyetemista lány újra és újra átéli azt a napot, melynek végén brutálisan meggyilkolják. Nincs más hátra, mint hogy megpróbálja kideríteni gyilkosa kilétét, ráadásul pont a születésnapján. The post Boldog Halálnapot! appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2017-11-02 16:31

A legcsajosabb novemberi szépség újdonságok

LABELLO ORIGINAL SPARKLE Limitált Kiadás Az első érintés, amikor felpattan a szikra közöttetek. A pillanat, ami alatt a reflektorok fényében birtokba veszed a táncparkettet. Te vagy az, aki minden helyzetben ragyogni fog! Ugyanúgy, mint a Labello Original Sparkle limitált kiadású ajakápolói. Engedd, hogy a Labello Original csillámos csomagolásával és kíméletes gondoskodásával rabul ejtsen! A sheavajat és panthenolt tartalmazó összetételének köszönhetően 12 órás hidratálást biztosít és megvédi az ajkakat a kiszáradástól.   mark. kétfunkciós highlighter – Ragyogó arccsont, bronzos kontúr Az AVON legújabb mark. kétfunkciós highlightere kompakt megoldást nyújt az arc kiemelésére, illetve kontúrozására. A négy árnyalatban kapható pirosító-highlighter páros selymes, könnyen eldolgozható formulájukkal ragyogó és üde külsőt kölcsönöznek az almácskáknak és az arccsontnak, miközben a két variánsban megtalálható bronzosító és highlighter duóval kiemelhetjük arcunk legmagasabb pontját és tökéletes kontúrt készíthetünk. LABELLINO – málnás és mentás ízekben Élvezd a lédús málna és a piros alma ízét és illatát, vagy burkold ajkaidat friss és harmatos menta illattal. A Labellino ajakápolók összetétele intenzíven ápolja és tartósan hidratálja az ajkakat, miközben megakadályozza, hogy azok szárazak és repedezettek legyenek. Sőt ajkaidat puhává és enyhén természetes fényűvé varázsolja, és még a csomagolása is gyönyörű. Mindig legyen a táskádban egy Labellino!     AVON EVE Duet – A nők sokszínűsége miatt! Mivel […] The post A legcsajosabb novemberi szépség újdonságok appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2017-11-02 13:32

Hogy tanulnak legkönnyebben a gyerekek?

Szakemberek egybehangzó állítása szerint a gyerekeket legjobban a szabad játék fejleszti. Ennek ellenére a legtöbb szülő nem nagyon tud elszakadni attól a szándéktól, hogy valamilyen módon tanítsa, fejlessze a gyerekét. Ez természetesen azért nagyon hasznos is tud lenni, de fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy a gyerekünk számára mi lehet a legjobb módja annak, hogy tanítsuk őt. Hiszen mindannyian kicsit másképp látjuk és értjük meg a világot, tehát másként jegyzünk meg új információkat is, azaz másképp tanulunk. Angol szavak kezdőbetűiből áll össze az úgynevezett VARK modell: azaz Visual, Auditory, Reading/writing és Kinaesthetic. Tehát van, aki vizuálisan, van, aki hallás után, van, aki olvasás-írással és van, aki a mozgás segítségével tud könnyebben tanulni. Hogy kinek a számára melyik a leginkább működőképes, kiderül azonnal, ahogyan valamilyen új dolgot kell elsajátítanunk. Ezenkívül megkülönböztethetünk 7 tanulási típust is, amelyek persze ritkán fekete-fehérek, gyakran keverednek, és az idő előrehaladtával változhat is, hogy milyen módon tanul szívesen a gyerek. A vizuális – néz és tanul, szereti, ha a tanítás során képeket, ábrákat, diagramokat mutatnak neki. Ők könnyebben jegyeznek meg bármilyen képet, akár táblára felírt szavakat, vagy rajzokat. A hallgató – hallgat és tanul, általában jó ritmusérzékkel is rendelkezik. Nekik sokat segíthet az, ha felmondják a leckét […] The post Hogy tanulnak legkönnyebben a gyerekek? appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2017-11-02 13:15

Dán ételek, amiket érdemes kipróbálni

Lakrids A dánok odavannak az édesgyökérért, és nemzeti élelmiszer-alapanyagnak tartják. Édes és sós csemegékben is alkalmazzák, például fagylaltban, sörben, koktélban, cukorkában. Így 2007-ben JohanBülow úgy gondolta, hogy összeállít olyan csokoládés desszertet, amelyben a fő ízesítő az édesgyökér. Ez a Lakrids, amely mára nagyon népszerű lett, és tökéletes souvenir annak, aki Dánia ízeivel akarja megörvendeztetni a szeretteit. TomsSkildpadde TomsSkildpadde az egyik legnépszerűbb csokoládé Dániában. TomsSkildpadde magyarul: „Tom teknőse”. Ez egy csoki teknős, rummal, krémmel és karamellel töltve. 1948 után, amikor a TomsSkildpadde megjelent a piacon, Dániában nagy kedvenc lett, és máig is az. Az országban minden szupermarketben megtalálható. Feltétlenül vigyél néhányat haza, mert különben hiányolni fogod. Vajas kekszek Sokan ismerik a kék fémdobozban két rétegben elhelyezett finom dán vajas kekszet. Ebből is látszik, hogy ezt más országokban is meg lehet venni, nemcsak Dániában, ezért ezt nem soroljuk azok közé a különlegességek közé, amelyekhez csak Dániában juthatunk hozzá. Viszont az elmúlt 50 évben ez a dán kultúra megkerülhetetlen része lett. Ezen kívül Dániában ezek a kék dobozok igen változatos formát öltenek, és Dánia különböző nevezetességeit láthatjuk rajtuk. Így ha már megettük belőlük a finomságot, a dobozokat saját küllemük miatt megtarthatjuk. Cikkünk a dániai, de Magyarországon is jelen lévő Trendhimwebáruház segítségével készült. The post Dán ételek, amiket érdemes kipróbálni appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2017-11-02 13:11

Paddington a maci visszatér!

Mindenki kedvenc mackója, a csupaszív, marmelád-imádó Paddington november 30-án egy vadiúj kalanddal tér vissza a mozikba a kedves Brown családdal az oldalán. A kis bocs megint nagy galibába keveredik és ezúttal a Hugh Grant által életre keltett, álcázásban igen nyerő színész eszén kell túl járnia. The post Paddington a maci visszatér! appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2017-11-01 16:42

Arcbőrünket is érinti a stressz?

Kávéházakkal, üzletekkel, kerékpárutak kilométereivel, színházakkal, kiállításokkal és koncertekkel teli mozgalmas élet. Bármit is jelentsen számodra az urbanista életmód, egy dolog világos: a szennyezett levegő bizonyítottan felelős az arcbőr állapotáért, és ezt egy városban gyakorlatilag lehetetlen elkerülni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a káros környezeti hatásoknak meg kell mutatkozniuk az arcodon is. Elég, ha tudod, hogy melyik arcápoló a leghatásosabb, és hogyan védekezz megfelelően a városi életforma okozta stresszhatások ellen. A város megváltoztatja a bőrt. Segít a helyes ápolás! A kipufogógáz, a füst és a por. Mindez szennyezi és irritálja az arcbőrt. Akár a városban élsz, akár dolgozni jársz oda. Bizonyos idő után ezeket a szennyeződéseket felfogja a bőr természetes védőrendszere. Idővel azonban éppen ezek a tényezők csökkentik a bőr ellenálló képességét. A meggyengült bőr pedig nem képes már ugyanolyan jól végezni a dolgát, mint korábban. Ennek hatására érzékenyebbé, szárazabbá és problémásabbá válhat az arcbőr. Amennyiben ehhez hozzáadod még a stresszt és az alváshiányt, ideális környezet alakul ki a szervezetedben a felgyülemlett szabadgyökök számára, amelyek elvonják a bőrtől az oxigént. Hatásukra bőrünk szenved és idő előtt öregszik – a levegő hatására megbarnult és romlásnak indult felvágott almához hasonlóan oxidálódik. Szeretnéd, hogy a mozgalmas városi élet negatív hatásai ne látszódjanak meg a […] The post Arcbőrünket is érinti a stressz? appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2017-10-30 09:44
1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következõ »     »


Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk