Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Horoszkóp

Hét egyszerű tanács és tipp egy egészségesebb életért

Az egészségért tenni kell, az új év pedig ideális lehet ahhoz, hogy egészségesebb életmódra váltsunk. Természetesen ez nem megy egyik napról a másikra, de hogy könnyebb legyen a váltás, az AVON szakértőjének segítségével összegyűjtöttünk néhány olyan javaslatot, amivel tehetünk magunkért. A stressz, a mozgásszegény életmód, a rendszertelen étkezés és a dohányzás mind hozzájárulnak az olyan betegségek kialakulásához, mint például a cukorbetegség, szív- és érrendszeri megbetegedések vagy a daganatos megbetegedések. Már apró életmódbeli változtatásokkal tehetünk egészségünkért, ehhez gyűjtöttünk össze olyan tanácsokat és fogadalmakat, amik segítségünkre lehetnek 2020-ban: Az első lépés ahhoz, hogy az új évben valóban teljesíteni tudjuk a célokat és fogadalmakat, hogy értékeljük az előző évet és írjuk össze, hogy mit sikerült megvalósítanunk az előző évi fogadalmak közül, min szeretnénk változtatni és gondoljuk végig, hogyan tudjuk ezt megvalósítani. Erre azért van szükség, mert az egészségtudatos életmód kialakítása egy hosszú folyamat, ami eleinte sok odafigyelést igényel. A legtöbben minimum napi 8 órát ülünk, ezért a mozgást rendkívül fontos beépíteni a mindennapokba. A sportot fokozatosan kell elkezdeni, mert a túlzásba vitt edzéssel többet ártunk magunknak, mint használunk. Ha van rá módunk, próbáljunk ki több mozgásformát, de ha otthon tornáznánk, ma már rengeteg online elérhető mozgásprogram közül válogathatunk. Vannak applikációk is, amik az […] The post Hét egyszerű tanács és tipp egy egészségesebb életért appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2020-01-16 15:20

Ezek 2020 legütősebb szépségtrendjei!

 A FOREO svéd beauty-tech vállalat publikálta éves trend riportját; ezek szerint 2020 a szépségipar egyik legemlékezetesebb és legizgalmasabb éve lesz! Technológiai újítások, hiper-perszonalizált termékek és sokkoló megoldások várhatók a piacon a stockholmi intézet szerint: ASMR-alapú bőrápolás, kannabisszal dúsított termékek, skandináv ihletésű arcápolási rutin, termo-alapú tisztítás és bőrfitnesz. Hamarosan mindegyikkel találkozhatunk! Hódít az N-Beauty A Kínából indult C-Beauty, a koreai K-Beauty és a Japánból származó J-Beauty hullámok után új szépségrend előretörése várható, amely nem más, mint az N-Beauty, azaz az északi stílusú bőrápolás. A skandináv vonal az egyszerű és természet közeli szépségápolást hirdeti az egészségtől kicsattanó kinézetért, amelyért a világ legboldogabb emberei már régóta rajonganak. A minimalista bőrápolás egyre növekvő, a 10 lépéses, fáradtságos bőrápolási procedúrák viszont egyre csökkenő népszerűsége mind hozzájárulnak az új N-Beauty trend sikeréhez. Mindeközben a bőrgyógyászok is a bőrápolási termékek ésszerű mennyiségét javasolják, megfelelően előkészített bőrtisztítással és természetes, tápanyagokban gazdag összetevők használatával. Hőalapú arctisztítás Azzal, hogy a FOREO 2013-ban bemutatta első LUNA arctisztító készülékét, örökre megváltoztatta milliók arctisztítási rutinját. 2020-ban az arctisztító trendek új szintre lépnek és belép a hőalapú, más néven termo-technológia, olyan ideális tisztítási feltételeket teremtve, amelyeket manuálisan nehéz lenne elérni. A meleg fellazítja a pórusok mélyéről a szennyeződéseket és a faggyút, miközben kiszorítja a […] The post Ezek 2020 legütősebb szépségtrendjei! appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2020-01-16 15:16

Gal Gadot lett a smartwater márka új arca

Még az igazán áttörő márkák is kötnek újévi fogadalmakat. A prémium hidratáció élvonalát képviselő, továbbfejlesztett vízmárka, a smartwater például azt, hogy 2020-ban minden eddiginél jobban felpörgeti marketing és médiatevékenységét – és ennek részeként új márkanagykövettel, Gal Gadottal dolgozik együtt nemzetközi szinten. A színésznő (Legismertebb szerepei a Halálos iramban-sorozatban Gisele Yashar és a DC Comics szuperhősnője, a Wonder Woman. A 2020 nyarán bemutatásra kerülő Wonder Woman 1984-ben is látható lesz ikonikus szerepében.) a smartwater új partnereként széles körű együttműködés keretében népszerűsíti a termékeket. Gal Gadot-ot a márka azért tartja ideális márkanagykövetnek, mivel megtestesíti a hírességek és véleményvezérek évek óta kedvelt vize által képviselt életstílust: inspiráló, ikonikus személyiség, aki közismerten sokat tesz azért, hogy a legtöbbet hozza ki magából. Gal a képernyőn és a való életben is erőt, szépséget és egyensúlyt sugároz, a smartwater partnereként így képviselve a márka modern és innovatív értékeit. A híresség a smartwaterrel együttműködve megmutatja, hogyan tehetünk a testi-lelki egyensúlyunkért. A márka kommunikációja részeként Gal Gadot fog szerepelni a smartwater online videóiban, valamint kültéri és digitális, illetve social media felületein is. “Gal a tökéletes partner, akivel megkezdjük a smartwater történetének legújabb fejezetét és elindítjuk a márka eddigi legnagyobb nemzetközi marketing és médiakampányát” – mondták a vállalat képviselői. Gal Gadot és a smartwater kampányával pedig hamarosan […] The post Gal Gadot lett a smartwater márka új arca appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2020-01-16 15:04

Meghökkentő sporttal kapcsolatos tények

A legnagyobb sportfanatikusok általában mindent tudnak a szeretett sportágukról, de most megpróbálunk nekik is újat mutatni, és összegyűjtöttünk 10 meghökkentő tényt a sport világából.  A világ első női ejtőernyőse Jean Genevieve Garnerin volt, aki 1799-ben ugrott le. William George Morgan (Holyoke, Massachusetts) 1895-ben találta fel a röplabdát. Annak idején Michael Schumacher volt a legjobban fizetett sportoló, megelőzve Tiger Woodsot és Arnold Palmert. Bill Klem MLB bíróként dolgozott élete nagy részében: összesen 37 évig, a sportfogadás online információi alapján. A sportoknak van a legnagyobb nézettsége a televízióban, ezek közül is a legnépszerűbbek a nyári olimpia játékok, a labdarúgó világbajnokság, és a Forma 1-es futamok. A golf az egyetlen olyan sport, amelyet játszottak a Holdon, Alan Shepard 1971-ben ütött le egy golflabdát onnan. Az NBA játéktere juharfából készül, amely elég erős és rugalmas ahhoz, hogy biztonságosan lehessen ugrálni és leérkezni rajta. Alig két évvel karrierjük befejezése után az NFL-játékosok nagyjából 78% -a csődbe kerül, egy mobil sportfogadás oldal információi alapján. A legtöbb résztvevővel űzött sport a világon a horgászat. A japán Junko Tabei volt az első nő, aki elérte az Everest csúcsát. The post Meghökkentő sporttal kapcsolatos tények appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2020-01-16 11:13

A rettegett kór: csontritkulás

Csontritkulásról akkor beszélünk, amikor a csont sűrűsége csökken. Ez által a csontok gyengébbé és porózusabbá válnak, ami a csontok törékenységét eredményezi. A törés leggyakrabban a csigolyákon, a csuklón vagy a csípőn következik be. (x) A csontritkulást néma kórnak is nevezik, mert sokáig nem okoz tünetet. A betegek gyakran csak akkor tudják meg, hogy ebben a betegségben szenvednek, amikor a csonttörés bekövetkezik. A kezelés elengedhetetlen, hiszen az a cél, hogy további törések ne forduljanak elő. A csontritkulás a nőket jobban veszélyezteti, főleg a menopauza szakaszába lépve, amikor is az ösztrogénszint jelentősen lecsökken. Ennek a női nemi hormonnak kitüntetett szerepe van a csontvédelemben is. A csontritkulás létrejöttében nagy szerepe van a kornak. 30 éves kor után már megindulnak a csontbontó folyamatok, míg a csontépítés folyamatai lelassulnak. A fehér és az ázsiai emberek jobban ki vannak téve ennek a betegségnek, mint más etnikumba tartozók. A genetikai tényezők is meghatározzák, hogy ki lesz hajlamos csontritkulásra. Az egészséges életmód fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. A mozgásszegény életmód szintén oka lehet a csontsűrűség csökkenésnek. D-vitamin bevitel Egyes vitaminok és ásványi anyagok segíthetnek a csontritkulás megelőzésében, a betegség folyamatának lassításában. A D-vitamin kulcsszerepet tölt be a csontritkulás megelőzésében, hiszen elősegíti a kalcium felszívódását, így a kalcium önmagában […] The post A rettegett kór: csontritkulás appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2020-01-16 11:10

Gyerektábor 2020, nyári tábor 2020  – Az ottalvós tábor 4 előnye

Ahogy a gyerek cseperedik, úgy fogalmazódik meg a szülőben a gondolat, hogy csemetéjének szüksége lehet arra, hogy nyaranta legalább egy alkalommal táborba menjen. Az ottalvós tábor persze nemcsak a felnőtteknek kedvez, nemcsak anyát és apát tehermentesíti néhány napra, de a gyerkőc számára is temérdek hasznot nyújt. Melyek a legfontosabbak? Elősegíti a fejlődést Ahogyan a gyerek, úgy a szülő számára is lényeges, hogy egymás nélkül is képesek legyenek létezni. A gyerkőcök fokozottan igénylik az új ingereket és tapasztalatokat, számukra nem mindig elég a családi környezet és az otthon melege. A táborban nemcsak friss benyomások érik őket, hanem rengeteg olyan élményt is szereznek, amelyek elősegítik a fejlődésüket. Készségeik megerősödnek és pozitív irányba változnak, illetve az érzelmi-társadalmi kompetenciáik is bővülnek, s a táborozás végére a legtöbben szembeötlő, hasznos változásokon mennek keresztül. Önállóságra nevel Amennyiben csemeténk még egyetlen napot sem töltött távol, és otthon mindent megcsinálunk helyette, akkor lehet, hogy meglepődünk majd, amikor egy vagy két hét után egy független emberke tér haza. A gyerekeket önállóságra is neveli a tábor – az alatt a néhány nap alatt sem apa, sem anya nincs a közelben, így mindent a megszokott támogatás hiányában kell megoldaniuk. Az önállóságra nevelés ugyan otthoni környezetben veszi kezdetét, a táborok viszont lehetőséget […] The post Gyerektábor 2020, nyári tábor 2020  – Az ottalvós tábor 4 előnye appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2020-01-16 11:06

3 beauty ajándékcsomag Karácsonyra

BIOLA ANTI- AGING SZÉPÍTŐ NŐI BIO ARCÁPOLÓ CSOMAG Radiant Beauty arcápoló olaj – 30 ml Könnyen beszívódó ún. száraz olaj, amely a sugárzóan szép megjelenést segíti. A bőrregenerációt támogató körömvirág, aranyvessző és orvosi zsálya kivonatokkal készül. A bőrtápláló argan-, inchi-, szilvamag olaj valamint ligetszépe, jojoba olajok segítik a fiatalosan üde, selymes bőrérzet kialakulását.  Az antioxidánsokban gazdag rozmaring kivonata, valamint az E-vitamin a rejuvenálódási folyamatokat támogatja. Szilikon olaj mentes termék! Bio Baobab & ginseng éjszakai krém-  50 ml Gyorsan felszívódó éjszakai arckrém. A zsír- és vízhiányos bőr hatékony, vitalizáló ápolószere. Az éjszakai bőrstruktúra felépítő folyamatokat támogató ginseng, ligetszépe és lonc kivonatával multivitamin komplex-szel készített krém. Értékes bőrtápláló baobab-, avokádó-, jojoba-, borágó-, makadámia- olajai, valamint a shea- és mangóvaj, segítik a bársonyosan selymes bőrérzet kialakulását. Az orvosi ziliz és lenmag kivonat a fiatalosan tonizált bőr kialakulásához járul hozzá.  Bio Gránátalma Time Defence szemkörnyékápoló – 15 ml Érzékeny szemkörnyékre, a smink alá is kiválóan alkalmas, gyorsan felszívódó, hidratáló és tápláló szemránckrém. A gránátalma mag-, jojoba olajok, a hyaluronsav és az értékes hibiszkusz, ligetszépe bioaktív gyógynövény kivonatok támogatják a kisimultabb szemkörnyék állapot kialakulását. LASERCEUTICAL BIOTECHNOLÓGIAI SZÉRUMOK 50ML+50ML A Laserceutical biotechnológiai szérum nappali és éjszakai változata hatékony kétfázisú termék. A leghatékonyabb öregedésgátló anyagoknak köszönhetően a szérumok használatával […] The post 3 beauty ajándékcsomag Karácsonyra appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-12-20 14:48

Ez az öt legnépszerűbb ajándék a Sencor szerint

Karácsonykor sok fa alá kerülnek kisebb-nagyobb háztartási gépek, amelyek nemcsak hasznos és tetszetős ajándékok lehetnek, hanem kényelmesebbé tehetik az otthoni teendőket. „Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is népszerű ajándék a konyhai robotgép, vagy a kávéfőző, mindamellett egyre többen ajándékoznak robotporszívót is” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere. A Sencor saját tapasztalatai alapján összegyűjtötte a három legnépszerűbb ajándékot. (x) Konyhai robotgép Egy strapabíró, sokoldalú robotgéppel egyszerűbbé és könnyebbé válhatnak bizonyos ételkészítési folyamatok. A Sencor STM 787x robosztus fém vázzal és acél tartozékokkal rendelkezik, hogy bírja a fokozott igénybevételt. A készülék kilencféle metál színben készül, ezek között vannak olyan, stílusos árnyalatok is, mint a mentazöld, vagy a rúzs. A 1000 wattos robotgép bolygórendszerű keverést használ, amely lehetővé teszi az összetevők alapos eldolgozását. E cél megvalósításából a szilikon pengés keverőszálak is kiveszik a részüket, amelyek nem hagynak semmit a keverőtálak falán. Az STM 787x 21 féle tartozékkal érhető el, köztük van a 1,5 literes BPA-mentes mixelő edény, a húsdaráló, valamint a kekszkészítő is. Félautómata kávéfőző A kávéfőző örökzöld sláger, hiszen hazánkban a 15 éven felettiek 70%-a minden nap fogyaszt kávét. Ezen a téren a félautomata és az automata kávéfőzők számítanak keresettnek. A SES 4050SS-nek Thermoblock fűtőrendszere van, ezért nagyon […] The post Ez az öt legnépszerűbb ajándék a Sencor szerint appeared first on Life magazin.

Lifemagazin.hu - Horoszkóp2019-12-16 09:43
1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következõ »     »


Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk