Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Könyvsarok

Tessék kopogtatni!

A stresszoldás és a lelki egészség megőrzésének új módja

Kiadó: Trivium Kiadó
Teljes ár: 1790 Ft
Engedményes ár: 1611 Ft
Megtakarítás: 10 %
ISBN: 9786155334658
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2017.08.15
Szállítás: érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék: Hobbi,Kreativitás,Relaxáció,Kifestő, színező,Meditáció
Szinopszis:
A lelki önsegély műfajába tartozó könyv Németországban már a negyedik kiadásban jelent meg. Szerzője neves pszichológus és pszichiáter, fő szakterülete a lámpaláz kezelése és a teljesítmény optimalizálása.
A szerző bevezet minket a kopogtatásterápiába. Dicsérői szerint ennek a rendkívül hatékony módszernek a lényege abban áll, hogy 16 különböző akupunktúrás pontra gyakorolt kopogtatás révén feloldjuk a negatív érzelem hatását. A szerző elmagyarázza, a kopogtatásterápia hogyan és miért hat, milyen problémák kezelésére alkalmas, részletezi hatásmechanizmusát. Testsúllyal, táplálkozászavarokkal, dohányzással, párkapcsolati problémákkal, krónikus fájdalmakkal összefüggésben is sikerrel kecsegtethet, mert megszünteti a bénító, kellemetlen érzéseket.
Az ujjgyakorlat és az önelfogadó gyakorlat ábrákkal illusztrált, érhető leírása segít a terápia maximális megértésében. Bohne módszerével könnyedén megoldjuk a felmerülő problémákat. De a lényeget a szerző is kihangsúlyozza, hogy önmagunk elfogadása a siker kulcsa a terápia során.
Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk