Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Könyvsarok

Egy év az életemből naplókönyv - rózsaszín

Kiadó: Roland Toys Kft.
Teljes ár: 2290 Ft
Engedményes ár: 2061 Ft
Megtakarítás: 10 %
ISBN: 9786155627545
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2017.10.06
Szállítás: érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék: Hinduizmus,Jóga
Szinopszis:
Napló? Nem! Annál sokkal több!
Egy belső utazás...
Minden naphoz tartozik egy kérdés. Nem kell mást tenned, csak naponta megválaszolni az adott kérdést. Így hamarosan összeáll egy teljes év lenyomata. 365 nap megragadása hangulatok, hangok, színek, illatok és gondolatok által.
Bármikor elkezdheted! Nem fontos megvárni a január elsejét. Kezdd el aznap, amikor elérkezettnek látod az időt, hogy elmélyülj kicsit önmagadban. Elég, ha mindennap öt percet szánsz rá. Ez ugye nem teljesíthetetlenül sok idő? Meglátod, egy, öt vagy akár tíz év múlva milyen izgalmas lesz visszagondolni, és átolvasni, hogyan láttad a világot ekkor.
Sőt! Tudod, mi lenne a legizgalmasabb? Pár év múlva megismételni, és újra válaszolni erre a 365 kérdésre. Láthatnád, hogyan formálódott az ízlésed, hogyan változtak az érzéseid, gondolataid.
Esetleg elkezdheted egy napon a könyv vezetését a barátaiddal együtt! Érdekes lesz összehasonlítani, hogy kinek mi jut eszébe egy adott kérdés kapcsán. Talán olyat is megtudhattok egymásról, amit korábban nem.
Nos, indulhat a lélekutazás?
Lapozd fel könyvünket a mai napnál, és kezdj hozzá!
Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk