Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Könyvsarok

Astanga jóga 2.

A gyakorlatsor, amely megnyitja a szíved, megtisztítja a tested és a lelked

Kiadó: Kossuth Kiadó
Teljes ár: 3990 Ft
Engedményes ár: 3591 Ft
Megtakarítás: 10 %
ISBN: 9789630989657
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2017.08.28
Szállítás: érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék: Regény, elbeszélés, novella,Életrajz
Szinopszis:
Kino MacGregor, a népszerű Astanga jóga című könyv első kötete (a teljes első sorozat) után bemutatja és részletezi az astanga jóga középhaladó sorozatát. Indiában, magától Sri K. Pattabhi Joistól, a módszer alapítójától tanult. Ez a könyv alapszintű bevezetést nyújt az astanga jóga filozófiájába, lényeges háttérinformációkkal szolgál a második sorozattal kapcsolatban, hasznos tanácsokkal látja el az olvasót arra vonatkozóan, mikor és hogyan érdemes továbblépni a gyakorlásban. Részletesen elmagyarázza a gyakorlás tisztító, spirituális jellegét, továbbá a pránájámatechnikákhoz és más kulcselemekhez is nélkülözhetetlen instrukciókkal szolgál.

Emellett több mint 250 fotó segítségével leírja és bemutatja a teljes második sorozatot. Ez a könyv szakszerű, alapos és izgalmas bevezetés a középhaladó gyakorlásba mind a tanárok, mind a tanítványok számára.
Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk